Tegelik põhjus, miks jõusaali liikmesust tühistada on väga raske

HC GYM TEGELIK POHJUS

Jõusaaliga liitumine võib detsembris või jaanuaris tunduda suurepärane idee, kuid kas olete kunagi proovinud oma jõusaali liikmesust tühistada? Kui juuli läheneb ja mõistad, et pole mitu kuud jõusaalis käinud, pole sa ainus, kes soovib igakuisest lepingust loobuda. Exercise.com teatab, et kuni 67 % inimestest ei kasuta oma jõusaali liikmesust. Murettekitavalt ehitavad paljud jõusaalid oma ärimudeli üles eeldusel, et enamik inimesi ei tulegi esimest korda jõusaali ning see äriidee toodab tohutut tulu.

Seetõttu püüavad jõusaalid meelitada inimesi, kes pole tüüpilised liikumisharrastajad, sest jõusaali parim klient on see, kes jääb koju. Pikaajaliste liikmesuste müümine ei ole raske, sest see paneb inimesed end millegi tervislikule pühendumises hästi tundma. “Nad kujutavad ette uut “mina”, kes tegelikult käib kolm korda nädalas jõusaalis ja teeb korralikku ja tõhusat treeningut, mille tulemusena kujuneb nende unistuste keha.”

Tegelikkuses sõlmivad paljud inimesed lepingu, käivad paar korda jõusaalis ja siis maksavad igakuiselt selle eest tasu, jõusaali üldse kasutamata.

Mõnest jõusaali lepingust on eriti raske lahti saada. Kui olete lepingule alla kirjutanud ilma “väikest kirja” vaatamata, võite aktsepteeritud tingimustest aru saada alles hiljem. “See pole juhus. Jõusaalid tahavad seda ära hoida, sest iga päev, nädal või kuu liikmeks jäädes maksate rohkem raha.” Selliseid kasulikke idioote hoitakse siis karmides tingimustes ja praktikas on inimestel nii häbi mitte millegi eest maksta, et ei taha sellest kellelegi rääkidagi.

“Jõusaaliklubide lepingud on koostatud nii, et inimene ei saaks lahkuda ilma trahvita. Need on juriidiliselt siduvad lepingud, mida saab rikkuda vaid juhul, kui lepingu tingimused on arusaamatud või muul viisil seadusega sõnaselgelt keelatud.”. Ehk siis tavaliselt ei aktsepteerita põhjusteks haigestumist, lapse haigestumist, puhkusereise, töö kaotamist jne.

Need lepingud on loodud ülesütlemisel nii palju frustratsiooni tekitama, et näiteks iga kuu makstav 19 eurot on lihtsam kogu aasta eest ette maksta, kui üritada lepingut üles öelda. Jõusaaliga liitudes, on tark lugeda läbi terve leping, isegi peened kirjad.

Milline on parim lahendus teie lapse või teie enda jõusaali treeningu jaoks?

Kui te pole veel otsustanud, kas teha oma lapsele või lähedasele aastast lepingut, või selle eest tasunud, siis ärge tehke seda enne, kui olete mõnda aega külastanud näiteks HC GYM-i ühekordse tasuna. Seda viisi proovides saate aru, kas teil on päriselt huvi jõusaalis käia. Kui huvi on veel olemas peale paari korda ühekordse tasuna käimist, on mõtet vahetada liikmesus igaaastase lepingu vastu. Nii on tõenäosus suurem, et jätkate teenuse kasutamist.

– Kui teid peteti sisenema “jõusaali”, mis ei vasta jõusaalile, ning mida soovite külastada, võite tulla HC GYM jõusaali ja vaadata, kui palju on teil aastase lepingu eest tasumiseks jäänud ja saate meiega treenida ülejäänud osa eest ametliku kuutasuga 10 eurot ilma ühegi kohustuseta .

Klientide kommentaarid HC GYM kohta:

Klient Prantsusmaalt: “Ma ei suutnud uskuda, et selline jõusaal on olemas ja ma ei saanud ka kassas aru, et ühekordne tasu on tõesti 3 eurot päevas”.

Klient Kanadast: “OMG, tulin esimest korda HC GYM-i kuna ühekordse makse hind oli internetis 3 eurot. Sisenesin jõusaali ja ei uskunud oma silmi, kõik seadmed ja muu jõusaali varustus mida vajan oli olemas, soovin treenida siin kogu 3-kuulise komando jooksul!”.

Klient Venemaalt: “Kuule, te oleksite multimiljonär, kui teeksite Venemaale sellised jõusaalid ja patendeeriksite need seadmed”.

Kliendid Eestist ja Soomest: “Tähendab, tõesti, ma ei teadnud, et keegi saab teha sellise jõusaali, kus on kõik olemas, ka kõige rohkem kasutatavad pingid. Seadmeid on samuti väga palju, seega saab siin korralikult treenida ilma järjekorrata”.

Tule ka ise trenni ja uuri, kas teistel oli õigus!

HC GYM jõusaalid

Timo ja Veronika Majuri