Spinat ja testosteroon

C60 Anabol Elite Testo 100cps

Enne kui ma hakkan kiitma looduslikul baasil toodetud testosteroonitaset tôstvat toidulisandit: 
https://www.hcpro.ee/c60-anabol-elite-testo-100cps.html 

pean ma vajalikuks selgitada siinkohal miks on oluline piisav ja stabiilne testosterooni tase organismis. 

Testosteroon, ehk meessuguhormoon vastutab organismis ennekôike eluliselt olulise valgusünteesi (valkude omastamine) eest. 
Valk on rakkude, kôikide keharakkude ehitusmaterjal nr 1.

Isegi mittetreeniva inimese organismis lakkab funktsioneerimast igas sekundis miljardeid rakke mis kôik vajavad uuesti ülesehituseks valke. 
Seda enam vajavad piisavalt (oleneb spordialast) valke sportlased. Eriti raskejôustiklased kuna lihastreening ja just raskustega treening lôhub sôna otseses môttes, treeningutel suurel hulgal lihaseid. Piltlikult – tekivad mikrorebestused lihaskiududes. Organism on nii loodud, et peale koormust taastab ta rakke lihaskiududes uuesti ülesse ehitades ennast tugevamaks ja vastupidavamaks. See on nagu organismi kaitserefleks kui nii vôiks seda maakeeli nimetada, ehk lihased kasvavad suuremaks, vastupidavamaks vôi kiiremaks. Oleneb treenija eesmärkidest, treeningmeetoditest ja muidugi spordialast.

Mida stabiilsem, kõrgem (teatud piirini) on testosterooni tootlikus seda paremini organism toidust valke, ehk proteiine omastab ja seda tôhusam on iga tehtud treening ja sellega kaasnav progress. 

Samuti vastutab hea teatosterooni tase meeste seksuaalse vôimekuse eest. Mis ehk on musklirammu puhul paljudele olulisemgi. Kuidas kellelegi. 

Igaljuhul, nagu selgub, teadsid inimesed juba üsna ammu kuidas testosterooni taset looduslikul moel organismis suurendada. 
Paljud artiklid väidavad, et spinati imettegevat toimet màrgati maailmas teadlaste poolt alles umbes 20 aastat tagasi.  Ei teagi, vôimalik kuid kui me läheme ajas tagasi aastasse 1929 kui ilmus esmakordselt koomiks meremees “Popeyest”  kes spinatit neelates saavutas üliinimliku jôu siis kas siin on tegemist juhusliku kokkusattumusega vôi teadis inimkond tõesti midagi spinatis sisalduvate jôudu suurendavate ainete kohta juba tollal? 

Vahet pole. Tänaseks on tõestatud, et spinat sisaldab sellist ainet nagu “ecdysteron” ja just sellel ainel on tugev testosteroonitootlikust stimuleerib toime. Paraku sisaldab spinati kilogramm seda ainet sedavôrd minimaalsetes kogustes, et kui tõesti tahta spinatit süües suurendada lihaste jôudu ja vastupidavust peaksime seda igapäevaselt suutma süüa kümneid kilogramne. Ilmselgelt ei ole see füüsiliselt lihtsalt vôimalik kuid õnneks teadlased oskavad seda ainet nähtavasti siis spinatist ja vôib olla ka mônest teisest taimest sedavôrd edukalt eraldada, et me vôime toimivat kogust tänasel päeval kapslitena neelates saada. 

Muide, mitte vaid meeste organismile ei avalda need nô positiivset mõju vaid ka naiste. Kui teada tuntud testosuurendaja “tribulus terresteis” avaldab môningast positiivset môju selles osas vaid meeste organismis siis “ecdysteron” suudab ka naistel pisut testosteroonitaset tôsta. Tôsi, mitte samal mààral meestega kuid siiski märgatavalt ja tuntavalt, et taasutuda treeningkoormusest kiiremini ja sooritada enda treeninguid kôrgemal levelil. 

Eelpool olevat juttu vôin kinnitada tàie veendumusega kuna olen ise seda  toodet tänaseks kui olen juba üle 50 aasta vana, enda peal proovinud edukalt. Sama kinnitavad ka kôik kellele olen seda toodet soovitanud proovida. 
Huvitav on just see, et môju avaldub treeningutel juba paaripäevase kasutamise jàrel. Samuti avaldab see positiivset toimet parema uinumise ja sügavama unefaasi puhul.  

Olen läbi aegade proovinud erinevaid nn testoboostreid või eksitavalt testoboosteriteks nimetatud toidulisandeid. Kahjuks ei ole nn nàrvisüsteemi ergutitel nagu megaannused kofeiini ja sarnase toimega ainetel mitte midagi ühist testosterooni tootlikuse stimuleerimisega. Vastupidi, need on kui piits vàsinud hobusele ja kokkuvôttes langeb see vàhenegi testosterooni tootlikus kui pidevalt ennast piitsutades kurnatusest vb isegi kokku kukute. KUID kui see toode ja mistahes nn närvisüsteemierguti, ehk treeningeelne booster ühendada siis suurendaks see positiivset efekti teie progressile veelgi. 

Antud toode: 
https://www.hcpro.ee/c60-anabol-elite-testo-100cps.html
on legaalne ja vàhemalt hetkeseisuga dopinguainete nimekirja ei kuulu. 
Selles osas olen konsulteerimud ka meie Eesti spordibioloogi Kristjan Portiga. 

Parimat progressi soovides!

Marek B Kalmus. 

Vaata siit minu klientide enne ja pärast pilte : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.505725029506733&type=3