“Sa oled väärt ENAMAT!”

Marek Kalmus

“Sa oled väärt  ENAMAT!”

Kahju – et enamus inimesi ei taha kuidagi mõista, et nende tervisehädad ja haigused tulevad 90+% juhtudest valest toitumisest. Ikka otsitakse vabandusi enda maitsemeele orjusesse jäämiseks ( ka õige ja tasakaalustatud toitumine võib väga maitsev olla)
kas siis geneetikast, ealistest muutustest või millest iganes. “Paratamatusest” teisisõnu.

JAMA!

Inimesed kes on otsustanud ennast käsile võtta, vähemalt proovivad õige toitumise imettegevat mõju kirjutavad mulle tellimust tehes enda hetke toitumisest. See on tegelikult uskumatu mida ja kuidas süüakse. Jah – ma saan aru 🙂 , et ei teata kuidas oleks õigem ennast TÄPSEMALT toita, aga see ei ole vabandus. Infot on tänapäeval väga palju õige ja tervisliku toitumise kohta ja kui inimesel on ka PISUT loogilist mõtlemist siis selekteeriks ta kindlasti sellest infotulvast välja õigema.

Need kes on alustanud õige, tasakaalustatud toitumisega kogevad üsna pea (päevade küsimus) enesetunde paranemist. Enamasti öeldakse, et kõht saab vb vahel liigagi täis – ometi kaal normaliseerub, uni on sügavam ja hommikul ärgates tuntakse endas taas jõudu tegutseda.

Siinkohal tuletan meelde, ei MBT on JÄTKUVALT Teie teenistuses!
Siiani on ikka inimesed kes omavad elementaarset ja loogilist mõtlemisvõimet ka kõigega rahule jäänud. Kellel need omadused on nõrgemad siis nendega on kindlasti pisut raskem kuid saavad ka nemad lõpuks aru mis on milleks ja kuipalju on õigem. Muidugi juhul kui nad ise ära ei kao ja inimene vähemalt oskab küsida kui midagi jääb arusaamatuks.

MBT treening ja toitumiskavad on ainult mõne mailivahetuse kaugusel . 🙂

Kirjuta ja küsi kuidas need kavad endalegi saada:
kalmusmarek1@gmail.com

Miks mitte alustada juba täna?

MBT tublimate album:

https://www.facebook.com/359756984103539/photos/?tab=album&album_id=505725029506733

Marek “Bonsuna” Kalmus