Kuidas kombineerida toidulisandid Arthur Jonesi HIT trennikavaga?

HIT Training

Arthur Jonesi kõrge intensiivsusega treening (HIT) on jõutreeningu meetod, mis keskendub lühikestele intensiivsetele treeningutele, et stimuleerida lihaste kasvu ja parandada üldist vormi. Spordilisanditega kombineerituna võite saavutada veelgi tõhusamaid tulemusi.

Siin on mõned näpunäited, kuidas oma HIT-treeningmeetodist spordilisandite kasutamise ajal maksimumi võtta:

Mõistke oma toidulisandite vajadusi: pidage nõu toitumisspetsialisti või sertifitseeritud spordilisandite eksperdiga, et teha kindlaks, millised toidulisandid sobivad kõige paremini teie individuaalsete vajaduste ja eesmärkidega. Mõned HIT-treeningul kasutatavad populaarsed toidulisandid on valgupulbrid, kreatiin ja beeta-alaniin.

Järgige tasakaalustatud toitumist: toidulisandite võtmine üksi ei taga edu. Peate järgima tasakaalustatud toitumist, mis sisaldab piisavalt makrotoitaineid (valku, süsivesikuid ja rasvu), et treenida ja toetada lihaste kasvu.

Ajastage toidulisandid õigesti: mõnda toidulisandit, nagu kreatiin, on kõige parem võtta enne või pärast treeningut, samas kui teisi, nagu valk, võib võtta igal ajal. Toidulisandite õige ajastuse ja doseerimise mõistmine võib aidata teil saada HIT-treeningust parimaid tulemusi.

Olge oma treeningutega järjekindel: HIT-treeningu edu võti on treeningutega järjepidevus. Järgides regulaarset treeningplaani, saate oma toidulisanditest saadava kasu maksimeerida ja näha kiiremaid tulemusi.

Jälgige oma edusamme: jälgige oma edusamme, kasutades selliseid mõõdikuid nagu kehakaal, keharasvaprotsent ja lihasmass. See aitab teil näha, kui tõhus on teie treening- ja täiendusprogramm ning teha vajalikke muudatusi.

Järgides neid näpunäiteid ja kasutades tõhusalt spordilisandeid, saate oma Arthur Jones HIT treeningutest maksimumi võtta ja saavutada oma treeningueesmärke tõhusamalt. Siiski on oluline konsulteerida tervishoiutöötajaga enne uue treeningu või toidulisandite režiimi alustamist.

Sama HIT treeningrutiini keskealistele meestele

Arthur Jonesi kõrge intensiivsusega treeningu (HIT) meetod võib olla tõhus jõutreeningu meetod keskealistele meestele, kuid oluline on meeles pidada, et keskealiste inimeste vajadused ja piirangud võivad erineda nooremate inimeste omadest. Siin on mõned näpunäited selle kohta, kuidas keskealised mehed saavad HIT-meetodit oma vajadustele vastavaks muuta:

Põhjalik soojendus: vananedes võivad meie liigesed ja lihased muutuda jäigemaks ja vigastustele kalduvamaks, seetõttu on oluline enne mis tahes treeningrutiini alustamist põhjalikult soojeneda. See võib hõlmata venitus-, kergeid kardio- ja liikuvusharjutusi.

Valige harjutused hoolikalt: mõned harjutused võivad olla keskealistele meestele keerulisemad, eriti neile, kellel on liigese- või liikumisprobleemid. Oluline on valida harjutused, mis on teie kehatüübile ja sobivuse tasemele ohutud ja tõhusad.

Keskendu vormile ja tehnikale: hea vorm ja tehnika on eriti olulised keskealiste meeste jaoks, kuna need võivad aidata vältida vigastusi ja tagada, et sihite õigeid lihaseid. Kaaluge isikliku treeneriga töötamist, et teie vorm oleks õige.

Kaasake taastumisaeg: vananedes võib meie kehal intensiivsetest treeningutest taastumine kauem aega võtta, mistõttu on oluline lisada treeningute vahele piisavalt taastumisaega. See võib hõlmata puhkepäevi, aktiivset taastumistreeningut ja vahurullimist või venitamist.

Kaaluge toidulisandeid: keskealised mehed võivad kasu saada sellistest toidulisanditest nagu valgupulber, kreatiin ja oomega-3 rasvhapped, mis võivad aidata toetada lihaste kasvu, liigeste tervist ja üldist heaolu.

Ärge unustage konsulteerida tervishoiutöötajaga enne mis tahes uue treeningu või lisarežiimi alustamist. Need aitavad teil määrata parima lähenemisviisi teie konkreetsetele vajadustele ja eesmärkidele ning tagada, et kasutate toidulisandeid ohutult ja tõhusalt.