Medxi Jõusaaliseadmed – aastakümnete pikkune kogemus ja Arthur Jonesi ideed.

MedX-Lumbar-Extension-Machine-showing-restraint-system-A-C-C-E-P-T-E-D

Arthur Jones on Nautiluse legendaarne asutaja. 1986. aastal asutas ta MedX-i, et arendada inimese jõu, vastupidavuse ja trajektooride testimist. Pärast aastatepikkust arendus- ja katsetamist, mille kinnitasid Florida ülikooli sõltumatud uurimisrühmad, täiendas MedX meditsiinilist nimmepikendusmasinat. Sellest ajast alates on see aidanud kümnetel tuhandetel inimestel üle maailma vähendada või kaotada seljavalu ning parandada nende toimimist ja elukvaliteeti.

Seejärel töötati välja MedX-i kaela pikendamine, pöörlev kaela- ja ülakeha ning põlve-/reielihased, mis pakuvad meditsiiniringkondadele esimesi tööriistu, mis on võimelised tootma spetsiifilisi ja täpseid jõudluskatseid ning on parim taastusravi allikas.

MedX rakendas oma meditsiiniseadmetelt saadud teavet paljudele masinatele, mis olid mõeldud ainult trennimiseks. Nendel masinatel on MedX-i patenteeritud segukaal, mis tekitab vähem hõõrdumist ja võimaldab iga 2 naela kohta mitusada saadaolevat takistustaset. See funktsioon vähendab kasutaja koormust ja võimaldas inimestel esimest korda valida täpselt vajaliku takistuse taseme, olenemata nende tugevusest.

MedX lõi oma meditsiiniseadmetest treeningversioonid ja nimetas need kaubamärgiks Core Spinal Fitness System ™. Vähem kui 20 minutiga kaks korda nädalas keskenduvad need viis masinat keha tuuma tugevusele, stabiilsusele, paindlikkusele ja vastupidavusele ning loovad tugeva aluse kogu keha jõule.

Niimoodi harjutades vabanes enamik kroonilise seljavaluga inimesi oma vaevustest kahe kuu jooksul.

Iga MedX-i jõusaaliseade sisaldab aastakümnete pikkust kogemust ja miljoneid dollareid sõltumatut ülikoolipõhist uurimistööd. MedX on tehnoloogiliselt kõige arenenum fitness-, spordi- ja meditsiini-/rehabilitatsiooniseade. MedX-i tooted saavutavad treeningute tõhususe testitud ja tõestatud tugevusprofiilidele kohandatud takistuskõverate abil. Need töötavad väga madala hõõrdetasemega ja pakuvad iga 2 naela või umbes naela valitavat takistust, tagades kiireks ja ühtlaseks arenguks just õige kaalu – ei liiga raske ega liiga kerge.

Core Spinal Fitness System – korralik alus kogu kehale.

Tugev ja painduv südamik annab hea aluse kogu keha jõule.

MedX Core Spinal Fitness System on treeningsüsteem, mis pakub selgroo tervise jaoks nelja olulist tegurit: tugevus, stabiilsus, painduvus ja vastupidavus. Treening sooritatakse läbi viie biomehaanilise disainiga masina, mis isoleerivad ja tugevdavad alaselja, kaela ja ülakeha lihaseid.

Kõik need seadmed on Teie käsutuses Tallinnas Tartu mnt 87 d HC GYM jõusaalis.