Kuidas tõhusalt rasva põletada ja samal ajal lihaseid säästa?

burn fat

Tõhusaks rasvapõletuseks ja samal ajal lihaste säästmiseks soovitame järgmist:

Tõstke raskusi: raskuste tõstmine aitab teil kaalu kaotamise ajal lihaseid säilitada. Samuti aitab see põletada rasva, sest lihasmass nõuab rohkem energiat kui rasv. Treenige regulaarselt raskustega, kuid ärge unustage anda oma lihastele treeningute vahel piisavalt aega puhata ja taastuda.

Söö piisavalt valku: Valk aitab lihaseid üles ehitada ja säilitada. Sööge oma toidus piisavalt valku, et säilitada lihasmassi. Soovitatav valgu kogus on umbes 1,6 grammi kilogrammi kehakaalu kohta.

Sööge vähem kaloreid: rasva põletamiseks peate sööma vähem kaloreid kui igapäevaselt tarbite. Soovitame vähendada oma kalorite tarbimist umbes 500 kalori võrra päevas.

Sööge erinevaid toite: Sööge erinevaid tervislikke toite, et saada vajalikke toitaineid. Vältige töödeldud toite ja suhkrut.

Tehke kardiotreeningut: kardio aitab põletada kaloreid ja rasva. Tehke regulaarselt kardiotreeningut, kuid ärge treenige üle, kuna see võib lihasmassi negatiivselt mõjutada.

Joo piisavalt vett: joo piisavalt vett, et hoida oma keha korralikult toimimas ja säilitada treeningute ajal head jõudlust. Vee joomine aitab ka söögiisu ohjeldada.

Võtke puhkepäevi: võtke puhkepäevi, et teie lihased saaksid puhata ja treeningutest taastuda. Liiga vähe puhkust võib teie jõudlust ja lihaste kasvu negatiivselt mõjutada.